avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

buna ziua,
am modificat sediul social, iar punctul de lucru este in alta parte.
pe talonul masinilor si pe licenta (suntem firma de transport) ce este scris, adresa sediului sau adresa punctului de lucru? momentan doar sediul este definitivat, adresa punctului de lucru este in curs de desfasurare.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:47, 26 Iulie 2012
Adresa care trebuie sa apara in toate documentele oficiale ale firmei este cea a sediului social. In situatia in care se emit documente de la un punct de lucru se va mentiona si adresa punctului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul dosarului de licenta de transport in alt oras zavoeanu cristian zavoeanu cristian Buna ziua, am si eu o intrebare: cum se procedeaza pentru a muta un dosar de licenta de transport dintr-un oras in altul, ca urmare a modificarii sediului ... (vezi toată discuția)
Nu se desfasoara activitate economica la sediul social? nou antreprenor nou antreprenor Salutare. Am infiintat prima mea societate comerciala cu sediul social in apartamentul in care locuiesc. La inregistrare am declarat ca nu se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma talossmn talossmn Buna ziua! Supun atentiei dvs. un nou subiect cu speranta ca voi primi rasp. prompte si competente ca si pana acum( in leg. cu alte probleme) si cu aceasta ... (vezi toată discuția)