avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nu se desfasoara activitate economica la sediul social?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nu se desfasoara activitate economica la sediul social?

Salutare. Am infiintat prima mea societate comerciala cu sediul social in apartamentul in care locuiesc. La inregistrare am declarat ca nu se desfasoara activitate economica la sediul social. Intrebarea pe care o am este daca pentru e emite facturi este nevoie de un punct de lucru? Sau pot spune ca activitatea firmei se desfasoara exclusiv prin telemunca/online/fara prezenta fizica/remote? Momentan societatea nu are angajati, ci doar eu sunt administrator. Dar cand va avea angajati? Se va schimba situatia? Multumesc (activitatea prestata este de proiectare. Care poate fi realizata doar digital)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nou antreprenor , utilizator 10:10, 3 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea aveti cum sa nu aveti activitate economica la acest cod caen caci pana la urma activitatea efectiva acolo, la acea adresa o s-o desfasuratii, chiar daca veti lucra pe calculator. Cei de la primarie (directia de impozite si taxe) se vor lua dupa descria din legislatie a codului caen pe care-l aveti autorizat la acea adresa si asa cum apare in certificatul constatator de la registrul comertului a carui copie presupun ca ati depus la primarie la infiintare, nu dupa ce declarati dumneavoastra.
Nu are legatura cu emiterea sau nu a facturilor. Nu cred ca va veti duce in alta parte cu calculul, la o alta adres (punct de lucru) sa lucrati.
Multumesc pentru clarificare.
Care cod CAEN??? unde scrie care este?
Codul CAEN este 7111

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legătura caen, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. mă puteți lămuri, vă rog? andrei farago andrei farago Buna seara, Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, ... (vezi toată discuția)
Situatie spatiu la rc mihaela.aivanese mihaela.aivanese Am o firma care are sediul social in apartamentul meu. Vreau sa deschid o sala de fitness. Trebuie sa declar ceva la RC? Adica sa o fac punct de lucru sau ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)