Salutare. Am infiintat prima mea societate comerciala cu sediul social in apartamentul in care locuiesc. La inregistrare am declarat ca nu se desfasoara activitate economica la sediul social. Intrebarea pe care o am este daca pentru e emite facturi este nevoie de un punct de lucru? Sau pot spune ca activitatea firmei se desfasoara exclusiv prin telemunca/online/fara prezenta fizica/remote? Momentan societatea nu are angajati, ci doar eu sunt administrator. Dar cand va avea angajati? Se va schimba situatia? Multumesc (activitatea prestata este de proiectare. Care poate fi realizata doar digital)
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu prea aveti cum sa nu aveti activitate economica la acest cod caen caci pana la urma activitatea efectiva acolo, la acea adresa o s-o desfasuratii, chiar daca veti lucra pe calculator. Cei de la primarie (directia de impozite si taxe) se vor lua dupa descria din legislatie a codului caen pe care-l aveti autorizat la acea adresa si asa cum apare in certificatul constatator de la registrul comertului a carui copie presupun ca ati depus la primarie la infiintare, nu dupa ce declarati dumneavoastra.
Nu are legatura cu emiterea sau nu a facturilor. Nu cred ca va veti duce in alta parte cu calculul, la o alta adres (punct de lucru) sa lucrati.