avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imputernicire
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imputernicire

Bunaziua ! Sunt interesat daca pot optine o imuternicire prin internet ? Pasaportul meu a fost trimis din Franta in Romania si vreu sa l recuperez cu ajutorul mamei mele care se afla in romania. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:51, 26 Iulie 2012
Nu se poate autentifica pe Internet o imputernicire.puteti da o procura din Franta fie la Consulat fie la un notar din Tara respectiva.
Da, nu exista posibilitatea unei imputerniciri prin internet.

Este necesar sa se prezinte procura in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura intocmita in franta - traducere sau original? alexmanu2012 alexmanu2012 Va fi necesara intocmirea unei procuri pentru insotire minor de catre un singur parinte pt. a fi folosita la iesirea din tara . Parintele care va intocmi ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Carte identitate furata - franta - copie legalizata pt pasaport? ElizaBV ElizaBV Buna seara, Ma aflu pentru o perioada in Franta si mi-a fost furata cartea de identitate. Am depus plangere la politie si am primit un document cu care sa ... (vezi toată discuția)