avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces
Discuție deschisă în Executare silită

proces

intr-un proces pentru a-mi recupera casa care a fost furata cu acte false la care sa castigat si procesul si la care sa facut si actiunea revocatorie,pauliana,si tot nu am putut intra in posesia ei ce trebue sa fac
Cel mai recent răspuns: mirzamagda , utilizator 10:26, 27 Iulie 2012
Faceti actiune in evacuare daca nu aveti o astfel de dispizitie in hotarare sau cereti executorului sa ii evacueze pe cei ce locuiesc fara drept.
Detaliati concret de ce nu ati putut intra in posesia imobilului,in situatia in care ati obtinut hotarare favorabila?
nu vor sa evacueze casa.ce trebue sa fac si unde pot sa apelez
Dar plangere pentru fals in documentele uzate in instanta s-a facut ?
da este facuta

Alte discuții în legătură

Chirias care emite chitante false mvsilviu mvsilviu In data de 30/06/2008 am incheiat un contract de inchiriere al unui apartament (al carui proprietar sunt impreuna cu mama) pe o perioada de 5 ... (vezi toată discuția)
Se poate intampla ceva? desfiintare contract vanzare-cumparare apartament lory34 lory34 buna ziua, tatal meu a lucrat la o asociatie de proprietari cu contract de munca , prejudiciind asociatia cu o suma destul de mare.s-a judecat pedeapsa primita ... (vezi toată discuția)
As putea fi acuzata de ceva grav??? hopeless1 hopeless1 inca una...si ma duc:)) un imobil a fost dat in posesia promitentului-cumparator in 2002 in 2007 cand se puteau face actele finale nu s-a mai intamplat ... (vezi toată discuția)