avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen activitati fotografice + filmare nunti
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen activitati fotografice + filmare nunti

Ca si cod caen pentru activitati foto am regasit 7420 - Activitati fotografice. Insa pentru filmari la nunti + editare filmari si absolut tot ce tine de partea de filmare, consider ca 5911 - Activit de productie cinematogr.,video si programe de TV, 5912 - Activit. de postproductie cinematografica, video si de programe de TV, 5913 - Activit de distrib.a filmelor cinematogr., video si a programelor de TV ar fi potrivite.
De asemenea firma respectiva are si un site prin care isi promoveaza serviciile, motiv pentru care, ma gandeam ca ar trebui sa isi autorizeze si 4791 - Comert cu amanuntul prin interm. caselor de comenzi sau prin Internet, poate chiar si 6311 si 6312, tot in legatura cu subiectul anterior, desi nu stiu daca e necesar sau nu.

Practic, v-as ruga, daca stiti, sa imi expuneti toate codurile CAEN care tin de foto si video la nunti, avand in vedere ca detinatorul societatii isi promoveaza serviciile si online prin intermediul unei pagini web.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)
Autorizari necesare coduri caen 5911, 5912, 5913 Ana_Pentalog Ana_Pentalog [b]Buna ziua,[/b] Doresc sa infiintez o societate comerciala avand ca obiect de activitate: 5911 - Activitati de productie cinematografica, video si de ... (vezi toată discuția)