avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate plagiat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

plagiat

intreb si eu pentru ca nu stiu: am inteles ca titlurile stiintifice cum ar fi doctoratul au fost sau sunt supervizate de un organism de acreditare la nivel national. daca s-a obtinut aceasta acreditare, se mai pot invoca eventuale nereguli cum ar fi plagiatul? adica poate ca s-ar mai face anumite sesizari dar ele ar fi nule in acest context. exemplul care a creat un precedent a fost cel al permiselor auto de la Curtea de Arges care chiar dupa dovedirea obtinerii frauduloase nu au putut fi retrase odata ce au fost eliberate de politia romana

Alte discuții în legătură

Lucrarea de doctorat plagiată poate fi obiectul unui dosar penal? icealinutza icealinutza Se vehicula zilele trecute pe mass media următoarea știre: Lucrarea de doctorat a domnului \"X\" face obiectul unui dosar penal, după ce \"Academia ...\" a ... (vezi toată discuția)
De ce nu s-ar putea renunta la doctorat? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Cu ceva timp in urma premierul a anuntat ca renunta la titlul de doctor in drept. In urma acestui anunt au aparut diverse reactii iar unul dintre fostii ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? gerrardd gerrardd Buna seara tuturor. Am o intrebare. Anul acesta, in vara am cumparat o lucrare de licenta de pe un site din Romania. Administratorul site-ului respectiv m-a ... (vezi toată discuția)