avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetatenilor romani

Doresc sa stiu cum se poate si care sunt conditiile pentru a obtine o viza de lunga sedere pentru strainii in Romania in caz in care fiul meu traieste in Romania si este cetatean roman.
Eu am absolvit studiile in Romania.

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca in romania a-alinka a-alinka Am o mare nelamurire. Sunt cetatean al R.Moldova Sunt de 6 ani pe teritoriul Romaniei, am terminat aici facultatea si sunt de aproape 1 an casatorita cu un ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)