Am următoarea speta, in solutionarea careia va rog sa ma ajutati:
Cf. Legii nr.284/2010, n salariat al instituției noastre urmează a fi promovat în funcția de inspector de specialitate gradul II gradația 5 clasa de salarizare 49, aflată la gradul profesional imediat superior gradului de debutant.
Art.II pct.2 art.2 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.80/2010 pentru completarea art.11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, precum şi pentru instituirea altor măsuri financiare în domeniul bugetar, aprobată prin Legea nr.283/2011 prevede că salarizarea personalului promovat în funcții se face la nivelul de salarizare în plată pentru funcții similare din instituția/autoritatea publică în care acesta este încadrat.
Întrucât în cadrul instituției noastre nu se află în plată un post similar de consilier/expert/inspector de specialitate/revizor contabil/arhitect gradul II, rugăm să îmi precizați dacă la stabilirea drepturilor salariale ale persoanei ce urmează a fi promovată vom lua în considerare salariul aferent funcției de inspector de specialitate gradul II sau al funcției de inspector de specialitate gradul IV prevăzute de Ordonanța Guvernului nr.10/2008, în condițiile în care gradele IV și III ale funcției respective au fost eliminate prin actele normative ulterioare.
Salarizare bugetar
familistu
buna ziua
lucrez intro institutie publica. in urma cu o saptamina am dat concurs de promovare in treapta. acuma cind mi sa comunicat dispozitia primarului ... (vezi toată discuția)