avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Chitante Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Chitante Orange

Buna ziua,
Am o mare nelamurire, de curand mi-am transferat abonamentul Orange pe firma. La sfarsitul lunii, merg sa achit factura, platesc cu cardul bancar, card ce nu apartine firmei si mi se elibereaza de la ghiseu doar o chitanta de tranzactionare de pe card, unde apare numele titularului de card, suma tranzactionata si transfer bancar, dar nu si specificatia platii, evident o chitanta de transfer bancar si atat. Solicit sa mi se elibereze o chitanta cu care pot dovedi ca am platit abonamentul nr... pt a o putea depune la contabilitate si mi se replica faptul ca nu mi se poate elibera asa ceva, odata ce am platit cu cardul, iar legea nu-i obliga la asa ceva si data viitoare sa stiu sa vin cu bani cash sau sa fac transfer din contul firmei. In primul rand mi se pare o nesimtire faptul ca refuza sa informeze macar clientul, mai ales ca vede ca nr apartine unei firme si in al doilea rand as dori sa stiu ce lege ii absolva de obligatia de a-mi elibera un act doveditor ca banii au intrat in contul numarului meu de telefon. Pana si la magazin se elibereaza cea de-a doua chitanta care arata unde au intrat banii si de ce.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila cos_ionel cos_ionel buna ziua ma intereseaza ce se intampla cu contractul cu o firma de telefonie in cazul suspendarii activitatii firmei pe o perioada de timp? ma gandesc ca ... (vezi toată discuția)
Contract constructii rentier rentier Buna ziua Solicit din partea dumneavoastra o solutie pentru urmatoarea speta : _ contract de constructie cu societate din SUCEAVA.Documente semnate si ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)