avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract telefonie mobila

buna ziua

ma intereseaza ce se intampla cu contractul cu o firma de telefonie in cazul suspendarii activitatii firmei pe o perioada de timp? ma gandesc ca pe timpul suspendarii nu am voie sa emit si sa primesc facturi nici sa fac plati din contul firmei. totusi la serviciul clienti mi s-a spus ca abonamentul se deruleaza in aceleasi conditii. chiar mai mult, o nesimtita de la serviciul clienti orange a avut nesimtirea sa-mi spuna sa lichidez firma.
Cel mai recent răspuns: Legal and management for Business , Consilier juridic 13:00, 3 Februarie 2010
asa este dar puteti sa mentineti abonamentul (daca nu aveti cum sa-l transferati pe o alta persoana) platindu-l ori din rezervele firmei, daca exista ori din banii asociatilor; aceste cheltuieli se numesc cheltuieli de conservare (cum sunt si impozitele pe cladiri, masini, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitante orange Alirox Alirox Buna ziua, Am o mare nelamurire, de curand mi-am transferat abonamentul Orange pe firma. La sfarsitul lunii, merg sa achit factura, platesc cu cardul bancar, ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Abonament de telefonie jenicaprod jenicaprod Am un abonament la telefonia mobila pe numele unei societati in nume colectiv(SNC).Erau 2 asociati, iar eu eram angajat. Mi-au dat un telefon mobil pt. a tine ... (vezi toată discuția)