avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata diferenta apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata diferenta apa

Care sunt reglementarile in domeniul calcularii/alocarii diferenţelor la consumul de apa constatate intre apometrul de pe scara si cele ale locatarilor. Cum ar trebui sa procedez ca sa nu mai platesc aceste diferente in conditiile in care am certitudinea ca ele provin din nedeclararea corecta a citirii apometrelor din apartamente si nu din pierderi. Si daca ar proveni din pierderi , Asociatia nu are responsabilitatea de a rezolva problema care treneaza de ani de zile?
Multumesc pentru orice sfat.

Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 17:26, 30 Iulie 2012
@Rock
1. Orice ar fi, aceste diferente trebuie platite. Singura variabila este modalitatea de repartizare a acestor cheltuieli - se stabileste de comun acord la nivel de asociatie. Totusi fiind vorba de "pierderi" ele ar trebui repartizate pe cota parte indiviza.
2. Binenteles ca asociatia are obligatia de a remedia problema. Insistati ca sa o rezolve.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli consum de apa in bloc. pierderi de cel putin 30mc lunar. adrian_adri adrian_adri Buna ziua. As dori cateva sfaturi in legatura cu o situatie cu care ma confrunt de cateva luni. In fiecare luna, la consumul de apa declarat mi se adauga ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentelor de apa veracuciula veracuciula Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca ... (vezi toată discuția)
Poate asociatia sa-mi puna in carca "pierderi apa" ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Fiul meu locuieste intr-un bloc cu 4 etaje, toti proprietarii au ... (vezi toată discuția)