avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale etichete in limba romana
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

etichete in limba romana

Intetionez sa infiintez un magazin on-line de cosmetice pe care le voi importa direct de la producatori europeni.Intrebarea mea este: care sunt reglementarile pentru etichetar?Este suficient sa traduc personal etichetele in limba romana, sa le printez si sa le lipesc pe produse? Trebuie sa respect alte reglementari?

Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: mihai dinu , utilizator 16:02, 13 Ianuarie 2009
trebuie ca toate informatiile de pe produse care sunt in alte limbi sa existe si in limba romana, in principiu puteti face asta prin etichetare sau puteti cere producatorilor sa introduca in design-ul de baza al ambalajelor si descrierea in lb romana....mai trebuie sa apara pe produs si datele de identificare ale firmei Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)
Detalii in limba romana pe ambalajul unui produs andrei_draghici andrei_draghici Buna ziua! In in proces de deschidere a unui SRL care se va ocupa cu vanzarea online de produse prin dropshipping. Am gasit furnizori din UE pe domeniul de ... (vezi toată discuția)