avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... abuz in politie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

abuz in politie

sunt angajata in politie la o sectie rurala, sunt singura femeie politist iar sefii mei au inceput sa ma santajeze, impotriva mea sunt facute plangeri sunt jignita in toate felurile doresc sa fac plangere impotriva lor pentru abuz iar la nivelul politiei sau sindicatelor nu am ce sa fac pentru ca pana acum nu s-a rezolvat nimic chiar daca am spus ce se intampla, ba din contra tot eu sunt sanctionata si sunt considerata nebuna
Daca detineti motive intemeiate-probate in conditiile legii,sesizati oficial Ministrul Administratiei si Internelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A insultat pe facebook intreaga sectie de politie! ContSters277534 ContSters277534 Am o cunostinta care e de un tupeu maxim, foarte suparata ca a fost amendata de politie (pe drept, nu aiurea), s-a apucat sa-i faca pe politisti, pe Facebook, ... (vezi toată discuția)
Dacă o persoană are rău de mașină, i se poate administra medicație cu forța în scopul de a o transporta la secția de poliție sau la alternativa acesteia? Zebedeu Zebedeu Având în vedere că răul de mașină este o stare efemeră și artificială, poate constitui acesta motivul unei internări nevoluntare? La solicitarea ... (vezi toată discuția)
Agresat verbal de un vecin cu probleme psihice. cum aș putea rezolva această situație? Octav016 Octav016 Buna seara. Imi cer scuze daca am selectat gresit categoria dar nu am stiut unde pot adresa intrebarea. As dori sa povestesc de la inceput. Intr-o seara, am ... (vezi toată discuția)