avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... acte necesare validarii si emiterii unui titlu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

acte necesare validarii si emiterii unui titlu proprietate

As vrea sa stiu daca pt validarea si ulterior, emiterea, unui titlu de proprietate pt un teren, sunt obligata sa prezint primariei urmatoarele:
- schita terenului solicitat (intocmita de un cadastrist)
-declaratii de vecinatate (avand in vedere ca suntem in litigiu cu unul dintre vecini nu vad cum as putea obtine un astfel de act).
Doream sa stiu daca in lege se stipuleaza obligativitatea prezentarii acestor documente.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:35, 29 Iulie 2012
Da, pentru emiterea titlului trebuie sa depuneti acele documente. Daca sunteti in litigiu cu vecinul nu cred ca primaria va emite titlul de proprietate. Trebuie solutionat procesul in primul rand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se refuză eliberarea titlului de proprietate pretextând că nu am cadastrul făcut inestimabilul inestimabilul Nu locuiesc în țară, sunt plecată de peste 15 ani. În prezent părinții decedând am dorit să includ mai multe terenuri ce le-au aparținut în ... (vezi toată discuția)
Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Construire gard intre terenuri aflate in litigiu dddgab dddgab In anul 2002 am mostenit, de la mama mea, o casa cu un teren de cca 1300 mp in judetul Prahova, pe care mama mea le cumparase de la un vanzator, sa-i spunem ... (vezi toată discuția)