Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in instanta
intr-un proces contencios-administrativ cu Primaria sector 3 Bucuresti.Daca ar avea si ceva cunostiinte legate de legile fondului funciar ar fi nemaipomenit.
Adresa de mail:krudus2000@yahoo.com.
Multumesc frumos si astept.
trimite-mi detalii pe mail, la beatricevasie@yahoo.com
Avocat date contact:
Bvd. 1 Mai (fost Compozitorilor) nr. 18, Bl 17S14, et 3 ap 41, sector 6 Bucuresti, tel 413.31.32 orele 17-19 sau mobil 0723.301.705
crespo a scris:
>Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in instanta
>intr-un proces contencios-administrativ cu Primaria sector 3 Bucuresti.Daca ar avea si ceva cunostiinte legate de legile fondului funciar ar fi nemaipomenit.
>Adresa de mail:krudus2000@yahoo.com.
>Multumesc frumos si astept.
crespo a scris:
>intr-un proces contencios-administrativ cu Primaria sector 3 Bucuresti.Daca ar avea si ceva cunostiinte legate de legile fondului funciar ar fi nemaipomenit.
crespo a scris:
buna ziua, ma numesc Adrian Josan si sunt avocat titular, specializat in fond funciar, astfel ca ma intereseaza cauza dvs. Ma puteti contacta pe adresa de e-mail larisa_natalia@yahoo.com ( email-ul sotiei, asemenea in domeniu) sau la telefon 0724687568
Cu respect av. Adrian Josan
Caut avocat
berta010
Buna ziua,
Caut avocat in Cluj sau Tg. Mures, pentru a reprezenta o persoana juridica italiana, eventual vorbitor de limba italiana.
Va rog lasati un numar ... (vezi toată discuția)