avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... aberatia oug 58/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

aberatia oug 58/2010

as vrea sa stiu daca e legal ceea ce s-a intamplat in urma transferarii la ANAF a CAS-ului.Cand m-am prezentat la ghiseu mi s-a spus ca am de achitat pe langa CAS iunie de 232 lei o diferenta la OUG 58/2010 in valoare de 346 lei care contine inclusiv majorari.Eu am fost lunar si am platit la Casa de Pensii si in acelasi timp am intrebat daca sunt la zi cu platile de fiecare data mi s-a spus ca nu am restante. Cum se poate sa se achite aceeasi contributie in baza a 2 legi. In anul 2010 mi s-a spus ca e obligatoriu sa completez declaratia conf OUG 58 iar apoi cand s-a abrogat mi s-a spus ca nu trebuie sa fac nimic pt ca se anuleaza din oficiu.Iar acum ma trezesc cu restante.Cum e posibil?Am sa fac sesizare si la Casa de Pensii.Va rog sa ma indrumati.
Cel mai recent răspuns: ddddiana31 , utilizator 10:39, 29 Noiembrie 2012
stiu si eu un caz asemanator....si nu reusesc sa o scot la capat cu cei de la Casa de Pensii.....am incercat chear sa depun rectificative dar nu vor sa mi le primeasca.....

Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
ddddiana31, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 58/2010, obligatii de plata cas, 3 ani mai tarziu NicolaeZ NicolaeZ Buna ziua, Sunt PFA, traducator autorizat. Ma confrunt cu urmatoarea situatie legata de plata CAS. In August 2010 am depus declaratiile aferente platii ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator autorizat Norabrigitta Norabrigitta Buna ziua, sunt traducator autorizat si am o mare nelamurire pe tema noii OUG 58. Am platit contributia la sanatate pe intreg anul 2010, am declaratie de ... (vezi toată discuția)
Cont iban pentru plata somaj conf. oug 82/2010 alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Am o mare rugaminte, cine ma poate ajuta si pe mine cu numarul cont IBAN pentru a achita contributiile pentru somaj pt. conventii civile conf. ... (vezi toată discuția)