avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cont IBAN pentru plata somaj conf. OUG 82/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cont IBAN pentru plata somaj conf. OUG 82/2010

Buna ziua,

Am o mare rugaminte, cine ma poate ajuta si pe mine cu numarul cont IBAN pentru a achita contributiile pentru somaj pt. conventii civile conf. OUG82/2010 pt Ilfov sau imi puteti spune unde le pot gasi? Cu multumiri.

Se opreste sanatate pana la urma pt conventii civile conf. OUG 82/2010??

Cu stima

Cel mai recent răspuns: petricia , utilizator 15:17, 9 Noiembrie 2010
uite aici si pentru ce vrei tu si pentru casa de pensii - [ link extern ]
Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu IBAN CNPAS - plata asigurarilor sociale pentru drepturi de autor, am facut OP cu IBAN descarcat de pe CNPAS pentru sectorul 2 Bucuresti si s-au intors de 2 ori banii#-o#-o
- RO 83 TREZ 70222210310 XXXXX - CUI 13601150 - BENEFICIAR CASA DE PENSII A MUN. BUCURESTI.

va rog mult sa ma ajutati

Multumesc
NU STIE NIMENI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii online sah-mat sah-mat Ma intereseaza adresa de mail unde se trimit declaratiile pentru casa de pensii (vezi toată discuția)
Conventii civile încheiate de institutii publice ºi pensionari ionut79 ionut79 Pensionarii care provin din sistemul public,respectiv au ieşit la pensie pentru limită de vărstă dintr-o instituţie publică,mai pot lucra pentru ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)