avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE PRESTARI SERVICII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII

Buna ziua,

Am si eu o intrebare.Contractul de prestari servicii incheiate intre o firma de asigurari si o persoana fizica mai este valabil conform noului cod civil ??:(
Cel mai recent răspuns: ami11 , utilizator 15:58, 29 Iulie 2012
Este valabil numai daca :
- prestatia este delimitata în timp pentru o lucrare sau proiect;
- prestatia sa nu aiba un caracter continuu sau permanent.
Prestatia este pentru un proiect care nu are un timp delimitat.In acest caz este valabil?
Ma refer la domeniul asigurari.
Sau mai corect este de optat pentru un contract de mandat?
Cred ca mai bine este un contract de comision ...
Va multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile in baza codului civil danescudana danescudana In baza caror legi mai sunt valabile conventiile civile incheiate in baza noului cod civil si pentru ce categorii de activitati? Multumesc pentru sprijin. (vezi toată discuția)
Contract de colaborare, fara contract individual de munca claudia_d claudia_d Buna ziua, Reprezint un SRL, platitor de tva si doresc angajarea a 2 persoane (firma este prestatoare de servicii) CU CONTRACT DE COLABORARE, dar si oferirea ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)