Buna seara,
Am o afacere.Pe un anumit site de comentarii,au fost postate impresii si pro si contra.Am observat insa,ca administratorul situ-lui,le-a validat pe cele negative iar pe cele pozitive nu,sustinand ca sunt scrise de catre noi,patronii.Intre timp au mai aparut si altele pozitive si a fost nevoit sa le valideze,dar cerandu-le dovezi.A trecut timpul si am uitat.Acum insa,am fost sunati de fosti clienti ,care ne-au spus ca au scris despre noi ,dar administratorul nu le-a postat.Am uitat sa precizez,dupa primele postari,l-am sunat si i-am cerut socoteala ptr.cum a procedat.M-a santajat,cerandu-mi o suma de banii in schimbul stergerii impresiilor negative.Nu am cedat si nu am de gand nici acum sa o fac.
Va rog,sa-mi spuneti,daca exista o cale legala ptr. rezolva aceasta problema.Va multumesc!
Va multumesc.
Nu cred ca m-ati inteles!.Situ-l este creat pentru a se posta diferite impresii de catre oricine ,nu avem nici o forma contractuala cu acesta,ialtfel sigur ca as fii renuntat la serviciile lui.Acest site este creat sa denigreze anumite afaceri,daca acestea nu cedeaza santajului.Ma intereseaza ,daca pot sa-i fac plangere,ca nu a postat acele impresii?Martori, sunt persoanele care au scris aceste impresii,iar administratorul nu le-a postat!Va multumesc!