avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... publicitate negativa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

publicitate negativa

Buna seara,
Am o afacere.Pe un anumit site de comentarii,au fost postate impresii si pro si contra.Am observat insa,ca administratorul situ-lui,le-a validat pe cele negative iar pe cele pozitive nu,sustinand ca sunt scrise de catre noi,patronii.Intre timp au mai aparut si altele pozitive si a fost nevoit sa le valideze,dar cerandu-le dovezi.A trecut timpul si am uitat.Acum insa,am fost sunati de fosti clienti ,care ne-au spus ca au scris despre noi ,dar administratorul nu le-a postat.Am uitat sa precizez,dupa primele postari,l-am sunat si i-am cerut socoteala ptr.cum a procedat.M-a santajat,cerandu-mi o suma de banii in schimbul stergerii impresiilor negative.Nu am cedat si nu am de gand nici acum sa o fac.
Va rog,sa-mi spuneti,daca exista o cale legala ptr. rezolva aceasta problema.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:31, 30 Iulie 2012
Legal puteti formula o plangere pentru santaj impotriva lui. O alta cale ar fi sa renuntati la serviciile oferite de catre acesta.
Va multumesc.
Nu cred ca m-ati inteles!.Situ-l este creat pentru a se posta diferite impresii de catre oricine ,nu avem nici o forma contractuala cu acesta,ialtfel sigur ca as fii renuntat la serviciile lui.Acest site este creat sa denigreze anumite afaceri,daca acestea nu cedeaza santajului.Ma intereseaza ,daca pot sa-i fac plangere,ca nu a postat acele impresii?Martori, sunt persoanele care au scris aceste impresii,iar administratorul nu le-a postat!Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Atunci formulati plangere pentru santaj.
Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Plangere prealabila santaj ALEXANDRU SITARU ALEXANDRU SITARU Am urmatoarea speta. Sunt parte vatamata intr-un dosar penal care are ca obiect santaj. Am depus initial o plangere prelabila pentru inceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)
Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)