avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosteniri

Buna dimineata,
Doresc sa va adresez cateva intrebari despre succesiunea la care a participat tatal meu si in care s-a dat sentinta:
Fiind patru frati (mostenitori ai unui teren de aprox.4 ha,imparteala n-a fost justa:
Unul dintre frati(unchi de-al nostru) a primit 3 ha . El a avut,la randul sau 12 copii,dar -dupa decesul dumnealui - doar trei au primit pamant. Restul....?
Al doilea frate,care este decedat, nu a primit nici un metru patrat .
O sora ( matusa noastra) - nici un metru patrat !
Ultimul dintre cei patru frati - tatal nostru- ,care a decedat in iunie -anul acesta-
a primit doar 1000 de metri.Cei trei fii,nu sunt de acord cu impartela facuta
Pana in prezent, nu s-a inscris nimic in C.F..
Desi sentinta este data asa cum am prezentat,urmasii nu sunt de acord cu aceasta impartela. Nu am ajuns la nici o intelegere .
Se mai poate face ceva ?
Multe si calde multumiri !!!
Cu mare respect, Petrica Leah
Cel mai recent răspuns: Vlad2013 , utilizator 09:28, 29 Iulie 2012
Daca mai sunteti in termen formulati una din caile de atac cu care este prevazuta sentinta data: apel sau recurs.

In motivele ce vor insoti cererea de declarare a caii de atac, aratati pe larg toate aspectele care va nemultumesc in legatura cu sentinta data.
Din pacate,nu mai suntem in termen,din decembrie,anul trecut ,dar de atunci,nu s-a putut inscrie in CF,pentru nedepunerea declaratiilor de plata a impozitului,pentru insusirea bunurilor,conform acelei sentinte .
Deci , nu mai suntem in termen .
Se mai poate depune apel sau recurs ????.
Tata a decedat in 18 iunie 2012
Cu respect,Petrica Leah

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, Tatal meu a decedat.Primise,ca mostenire doar 1000 mp,de la mama dumnealui,din cele peste 4 ha. Noi suntem trei mostenitori. O ... (vezi toată discuția)
Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua Revin cu precizari,in legatura cu sentinta judecatoreasca privind mostenirea pe care a primit-o tatal meu de la parinti. Deci : Erau ... (vezi toată discuția)
Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , In procesul de succesiune,tatal meu a primit 1000 mp de teren . Urmasii celui de-al doilea frate au primit 4 ha , o sora a renuntat la ... (vezi toată discuția)