avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita complex turistic de catre ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita complex turistic de catre ANAF

Este vorba de un srl - complex turistic ce are de rambursat fonduri europene Sapard;
exista deja p.v. de constatare neregului, contestatie, decizie de respingere comunicata recent, astfel incit p.v.ul care este titlu de creanta a devenit de mult scadent si deci titlu executor conf.C.proc.fiscala.
Proprietarul complexului intentioneaza sa atace p.v.ul in contencios si sa ceara suspendarea executarii actului adm. , in opinia mea fara mari sanse.
Deoarece am incheiat acum citva timp un contract de agent pt. turisti cu proprietarul acestui complex care a ascuns problemele sale cu sapard-ul , ma intereseaza sa aflu daca complexul va mai putea functiona si cit timp in cazul in care se incepe executarea silita. ANAF-ul va institui sechestru asigurator? ce insemna asta? vor mai putea veni turisti?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 15:01, 29 Iulie 2012
Sechestrul asigurator va avea ca efect indisponibilizarea bunului, adica imposibilitatea proprietarului de a instraina acest bun.
Dupa parerea mea va fi posibila onorarea contractelor dvs inca aprox.6 luni pana cand se va finaliza executarea silita si va fi vorba atunci de un nou proprietar cu care va trebui probabil sa incheiati contract.
dar vor fi poprite imediat conturile complexului, nu-i asa? cum se vor mai face platile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator... ContSters4579 ContSters4579 ..in speta avem un bun ipotecat cu vreo 3 ipoteci in favoarea unei banci...apoi se dispune de organul de urmarire penala un sechestru asigurator... se inscrie ... (vezi toată discuția)
Sechestru ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Daca demarezi o executare silita, aceasta va fi intrerupta in momentul in care se pune sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile a ... (vezi toată discuția)