Am publicat pe Seap invitatia de participare.In urma multor solicitari de clarificari la documentatia de atribuire precum si a timpului scurt de a elabora raspunsurile iar operatorii economici nu au timp sa-si elaboreze oferta in timp utilsi in baza art. 72 din OUG nr. 34/2006 s-a decalat data limita de depunere a ofertelor precum si data de deschidere a ofertelor.
Intrebare: Ce trebuie facut pe SEAP pt a modificaca data de mai sus in invitatie?Este de ajuns doar postarea unei clarificari in acest sens in care se stipuleaza noua data?
Va multumesc pt raspuns.
In concluzie la cerere de oferte este de ajuns publicarea claricarii in care se stipuleaza noua data limita de depunere a ofertelor si noua data de deschidere a ofertelor????
in principiu, da. totusi eu mi-as motiva decizia in cadrul clarficarii avand in vedere ca decalarea termenului reprezinta o exceptie. inca o observatie, analizati atent perioada cu care prelungiti. ar trebui sa fie proportionala cu perioada in care operatorii economici nu si-au putut intocmi oferta. daca e mai mare nu vad nicio problema, insa in niciun caz sa nu fie mai mica