avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Invitatie de participare-cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Invitatie de participare-cerere de oferta

Am publicat pe Seap invitatia de participare.In urma multor solicitari de clarificari la documentatia de atribuire precum si a timpului scurt de a elabora raspunsurile iar operatorii economici nu au timp sa-si elaboreze oferta in timp utilsi in baza art. 72 din OUG nr. 34/2006 s-a decalat data limita de depunere a ofertelor precum si data de deschidere a ofertelor.
Intrebare: Ce trebuie facut pe SEAP pt a modificaca data de mai sus in invitatie?Este de ajuns doar postarea unei clarificari in acest sens in care se stipuleaza noua data?
Va multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 18:49, 30 Iulie 2012
In concluzie la cerere de oferte este de ajuns publicarea claricarii in care se stipuleaza noua data limita de depunere a ofertelor si noua data de deschidere a ofertelor????
in principiu, da. totusi eu mi-as motiva decizia in cadrul clarficarii avand in vedere ca decalarea termenului reprezinta o exceptie. inca o observatie, analizati atent perioada cu care prelungiti. ar trebui sa fie proportionala cu perioada in care operatorii economici nu si-au putut intocmi oferta. daca e mai mare nu vad nicio problema, insa in niciun caz sa nu fie mai mica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire termen la procedura lansata deja in seap 1ppp 1ppp Am lansata o procedura in Seap (Licitatie deschisa- 53 zile) si nu am nici o solicitare de clarificari. Licitatia are termen pe 19.03. si a si dori sa ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Prelungire data depunere oferte gil12 gil12 [i]buna ziua... cineva a gasit in toata legislatia Achizitii publice vreun articol referitor la faptul ca in cazul unui numar minim de solicitari de ... (vezi toată discuția)