Buna ziua, fostul sot are probleme psihice, e instabil psihic,violent, si are probleme si cu alcoolul, a luat un tratament psihiatric pe care nu-l mai urmeaza pt ca el a zis ca nu da rezultate...el nu are program de vizita dar o sa vrea sa-mi deschida proces pt ca nu ne-am inteles la vizite. Ce program de vizita poate obtine in aceste conditii? Mentionez ca sta la 700 km distanta si copii au 4 si 5 ani si jumatate.
Pentru ca locuim in orase diferite nu am dovada scrisa, el mi-a spus ca a fost la psihiatru si tratamentul nu a dat rezultate cand a venit la vizite si prin sms-uri( sms-urile pot fi dovada la proces?)...eu nu aveam de unde sa stiu...pot sa cer o expertiza psihologica la proces?
Da , puteti, incercati si una si alta. Pt sms-uri, puteti apela la interogatoriu.. sa-l intrebati prin intermediul instantei daca el le-a trimis. Daca aveti si martori ar fi si mai bine, sa puteti convinge instanta ca are probleme. Poate se si vede.
Exista si posibilitatea ca tatal sa nu ceara program de vizita
Eu i-am oferit vizite chiar daca nu avea dreptul, nu a venit la divort, dar el e nemultumit...vrea sa vina un weekend pe luna dar vrea sa stam si noaptea cu el si eu nu vreau...vreau doar sa ne vedem ziua, in parc dar e nemultumit si ma jigneste...ce pot face in situatia asta?
Dreptul il are ca-s si copii lui, dvs doar i-ati permis sa-si exercite acest drept. Daca nu intelege sa fie civilizat, nu-l mai primiti, sa se adreseze instantei