Buna ziua, am divortat de 2 ani cu motivul de violenta domestica si infidelitate, avea amanta din timpul casatoriei si in prezent este tot cu ea. Problema e ca el inca nu accepta ca nu mai suntem impreuna si ca " nu mai sunt a lui"( vorbele fostului sot), dupa divort a facut o cadere psihica si a mers la psihiatru si i s-au prescris calmante dar imi zice ca nu au efect, ca doar eu il pot calma doar daca vom fi iar impreuna...eu nu mai vreau si ma obliga sa fac ce nu vreau, sa avem relatii intime...Mentionez ca avem 2 copii minori si vine in vizite chiar daca nu are program de vizitare, timp de 2 ani am tot incercat sa-l conving ca noi nu mai suntem impreuna dar fara rezultat...cand ii spun ca noi nu mai suntem impreuna iar are caderi psihice si ma ameninta ca " un om care nu are nimic de pierdut e in stare de orice"...Ce pot face in situatia asta? Cum sa fac? Poate ma ajutati cu un sfart! Multumesc!
Nu sunteti obligata sa-l primiti in casa.Luati atitudine si chemati politia. Ii puteti face si o plangere penala pentru violare de domiciliu daca intra cu forta in casa. Daca tolerati comportamentul lui nu faceti decat sa agravati situatia. Este greu, dar nu e vina dvs. ca el este instabil psihic.
Eu v-am spus ce cai legale aveti. La politie nu mergeti cu mesajele ci sunati la 112 cand vine la usa si vrea sa intre cu forta. Dac dvs. nu luati masuri nu va poate ajuta nimeni. Copiii sigur nu vi-i ia, stati linistita.
Credeti ca ma ia politia in serios cand ma duc cu mesaje " pana cand moartea ne va desparti" desi eu ii zic ca suntem deja despariti si ca e in stare de orice? Daca nu accept ce imi face zice ca eu sunt devina ca nu poate sa-si vada copii si vrea sa ma scoata pe mine vinovata desi eu l-am primit in vizite cand a vrut...vrea sa-mi deschida proces ca il impiedic ca nu-si vede copii si ca vrea sa-i ia desi noi stam la distanta de 500-600 de km...
Vorbele lui reprezinta vrajeala unui afemeiat. Un barbat care ar tine atat de mult la o femeie, asa cum pretinde el, nu si-ar insela sotia si in niciun caz nu si-ar face amanta. Cu siguranta relatiile sentimentale dintre dvs nu s-au stins brusc, iar el putea sa observe ca relatia ,,o ia la vale" si ar fi putut sa faca ceva pentru repararea greselii. Nu trebuie sa ne sperie caderile psihice ale unui om care nu e stabil psihic, in primul rand. Spune ca nu poate trai fara dvs,dar nici fara amanta. Se pare ca s-a invatat cu binele si ar trebui sa puneti piciorul in prag. Vorbele lui sunt menite sa va induioseze si sunt cu atat mai josnice ca face asta pentru a obtine favoruri sexuale.
Violenta domestica
angiba
Buna ziua.Sunt casatorita de 17 ani am 2 copii de 13 si 15 ani.Avem 50 de ani. si el si euAm un sot violent verbal si fizic.Nu stiu ce sa fac ,ce pasi sa ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters167014
Buna seara.va rog sa imi raspundeti daca este posibil.Sotul meu care are o relatie extraconjugala vrea divortul .Dar condiziile le pune tot el.Fiind un copil ... (vezi toată discuția)