avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta domestica

Buna ziua.Sunt casatorita de 17 ani am 2 copii de 13 si 15 ani.Avem 50 de ani. si el si euAm un sot violent verbal si fizic.Nu stiu ce sa fac ,ce pasi sa urmezAvem impreuna credite,El are o relatie cu o femeie de 12 ani,de care nu se desparte,este mentorul lui,a mai avut si alte relatii dar scurte.Oricum este intr o cautare continua,este pe site-uri de socializare,sta in baruri la agatat,vine f tarziu acasa spre dimineata,uneori lipseste si mai multe nopti,zice ca e in delegatie ,cu mine se poarta f urat,parca nu are ochi sa ma vada,nu mergem in concediu impreuna,ma trimite pe mine cu copii.Eu vreau sa ma despart de el demult,dar nu reusesc(sunt un om slab recunosc) Nu putem purta o discutie normala ,ma injura,ma loveste,ma jigneste,ma umileste,zice ca atunci cand vrea el nu cand vreau eu.Ia pastile pt potenta,pt stres si multe altele.Am nevoie de sfaturi,multumesc
Cel mai recent răspuns: angiba , utilizator 11:57, 20 Octombrie 2016
Buna seara,
Singura solutie este divortul si partajarea bunurilor.
Eventual, daca este cazul, si o solicitare de ordin de protectie.
Ce sfaturi așteptați, în ce sens? Dvs ziceți ca nu reușiți să dați divort, iar cum el nu se va schimba, nu va rămâne decât sa îl suportați ca și pana acum și trăiți aceeași viata, iar copiii sa ii creșteți în același mediu, asta pana or creste și or pleca care încotro.
Dacă nu va salvați singura, nu va rezolva nimeni problema. Nu sunteți singura care divorțați, poate va va fi mai greu la început, dar o sa găsiți resurse sa rezolvați toate problemele care aparCe credite aveți, pe numele cui sunt? Soțul are munca? A cui e casa în care locuiți?

Buna ziua.Creditul este pe numele meu ca si titular dar si el este in contract.El are 2 firme,practic el aduce banii in casa acum,eu m am lasat de serviciu in urma cu vreo 6 ani,pt a ma ocupa de copii,eu ca si contabil acum lucrez de acasa,tin evidenta la firmele lui si la inca cateva micute.Acum locuim in Bragadiru,dar avem un apartament in Bucuresti de 4 camere care este ipotecat impreuna cu casa si terenul in care stam acum.Mai avem 2 terenuri si o garsoniera tot prin Bragadiru
buna ziua
eu sunt din ce in ce mai mult convinsa ca are ceva afectiuni psihice,este f periculos,ameninta,este f imprevizibil
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
Nu are sens sa faceti un partaj acum, daca nu se platesc creditele, oricum ramaneti fara proprietati.
Ati incercat sa vb cu el de divort ?
poate vindeti ceva ce nu e ipotecat, luati un ap mai mare ( nu pe numele dvs) in care sa stati cu copiii.
Buna ziua
Ce se poate face in acest caz cu creditul?Cum adica raman fara proprietati?El prin faptul ca are mult mai multi bani decat mine ii atrage de partea lui pe copii,mai ales pe cel mare,cu diverse cheltuieli cu haine etc,uneori inutle,chiar a angajat un sofer sa i duca si sa i aduca de la scoala,ca sa nu mai merg eu cu ei.

Alte discuții în legătură

Partaj ContSters191229 ContSters191229 Buna ziua Doresc lamuriri in urmatoarea situatie: Am cumparat o casa veche la tara din banii obtinuti din vanzarea unei garsoniere.Mi-au mai ramas in cont ... (vezi toată discuția)
Publicare poze minor pe internet de catre straini fara acordul mamei ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va supun atentiei urmatoarea situatie.... Dupa multe incercari de a pune capat unei casnicii esuate am luat hotararea sa fac pasul decisiv si am ... (vezi toată discuția)
Despre divort si drepturi. tundyuta tundyuta Buna ziua ! As dori si eu niste sfaturi pt fratele meu , care a intentat divort. Motivele sunt multe, dar pe scurt va spun cum stau lucrurile. Draga lui sotie ... (vezi toată discuția)