avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta domestica

Buna ziua.Sunt casatorita de 17 ani am 2 copii de 13 si 15 ani.Avem 50 de ani. si el si euAm un sot violent verbal si fizic.Nu stiu ce sa fac ,ce pasi sa urmezAvem impreuna credite,El are o relatie cu o femeie de 12 ani,de care nu se desparte,este mentorul lui,a mai avut si alte relatii dar scurte.Oricum este intr o cautare continua,este pe site-uri de socializare,sta in baruri la agatat,vine f tarziu acasa spre dimineata,uneori lipseste si mai multe nopti,zice ca e in delegatie ,cu mine se poarta f urat,parca nu are ochi sa ma vada,nu mergem in concediu impreuna,ma trimite pe mine cu copii.Eu vreau sa ma despart de el demult,dar nu reusesc(sunt un om slab recunosc) Nu putem purta o discutie normala ,ma injura,ma loveste,ma jigneste,ma umileste,zice ca atunci cand vrea el nu cand vreau eu.Ia pastile pt potenta,pt stres si multe altele.Am nevoie de sfaturi,multumesc
Cel mai recent răspuns: angiba , utilizator 11:57, 20 Octombrie 2016
Pai daca nu plateste creditele si se ajunge la executare silita, dupa valorificarea ipotecilor, daca nu se indestuleaza, mai executa si restul, ce se mai gaseste.
Buna seara.Da asa este.Din ce bunuri imobile, pe care le avem,daca ar vrea sa le vindem ca sa acoperim creditul,am ramane cu casa si terenul,dar nu vrea.este f razbunator,ranchiunos si periculos.Am mai avut o tentativa acum 7-8 ani sa ll parasesc si m-am dus la varul lui pt ajutor,5 ani nu a mai vorbit cu el si nu i a mai inapoiat datoria care o avea la el.Acum 4 ani m am dus cu fratele lui la amanta si prietena lui de suflet ,pe care o stia acesta,m am dus sa i cer socoteala intr un fel,(nu are sens sa zic ca regret) si nici pana in ziua de azi nu vb cu fratele lui,pe langa alte vorbe inventate (ca as fi avut treaba cu fratele lui).este bolnav,este un afemeiat,un obsedat sexual,nu pot sa scap de el.Ma rog sa i se puna pata la vreo d-soara pe el si sa l ia odata,.dar se pare ca nici alea nu l vor de tot
Buna seara,
am o intrebare -in cazul in care se divorteaza dar partajul nu are loc,nu se face,unul din soti poate vinde o proprietate care a fost dobandita in timpul convietuierii celor doi ?
Multumesc
Nu, daca e cumparata in timpul casatoriei dvs, nu va putea vinde fara acordul dvs.
Buna ziua
Am gasit o serie de mesaje si convorbiri intre sotul meu si diverse persoane de sex feminin,am poze cu el singur la o petrecere la care a fost fara sa spuna,am poze si dovezi ca este pe un site de ""socializare"" ,mesaje catre mine in care ma injura,mesaje catre persoane pe care eu le cunosc si in care ma denigreaza,vreau sa va intreb daca aceste probe se admit intr-un proces de divort,bineinteles in favoarea mea?
La pensia de intretinere se iau in calcul doar veniturile din salarii? Faptul ca este asociat in firma dar nu a luat dividende,doar restituiri catre asociati se iau in calcul?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ContSters191229 ContSters191229 Buna ziua Doresc lamuriri in urmatoarea situatie: Am cumparat o casa veche la tara din banii obtinuti din vanzarea unei garsoniere.Mi-au mai ramas in cont ... (vezi toată discuția)
Publicare poze minor pe internet de catre straini fara acordul mamei ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va supun atentiei urmatoarea situatie.... Dupa multe incercari de a pune capat unei casnicii esuate am luat hotararea sa fac pasul decisiv si am ... (vezi toată discuția)
Despre divort si drepturi. tundyuta tundyuta Buna ziua ! As dori si eu niste sfaturi pt fratele meu , care a intentat divort. Motivele sunt multe, dar pe scurt va spun cum stau lucrurile. Draga lui sotie ... (vezi toată discuția)