avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii- plecarea din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii- plecarea din tara

Sora mea are 2 copii unul dintre copii este pe numele tatalui iar celalalt nu ,nu este casatorita cu el.Atrebarea este ce sanse are ca sa ia copilul sa plece an alta tara ya ca nu se antelege cu el.

Pe care din ei ?:)
Al mic 5 ani celalalt nu este pe numele lui.
In cazul minorului care este trecut pe numele tatal lui are nevoie de consimtamantul ambilor parinti pentru a parasi tara .
Daca tatal nu-si da acordul, mama va fi nevoita sa se adreseze instantei pt a se stabili domiciliul celui mic la dansa, acolo unde va dori sa se stabileasca.
Are ceva aranjat.. se duce in vizita sau se stabileste acolo ?
Sa se stabileasca ,are oferta de munca.
Tatal copiluli nu vrea sa al lase.Ce putem sa facem .
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Concubinaj Adei23 Adei23 Buna seara sant din Romania sa nascut un baiat dintr-un m statconcubinaj.deoarce la anceput am ajuns la o antelege cu fosta ,ca copilul sa-i poarte numele ei ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa întemeieze proces de judecată Laurapopescu56 Laurapopescu56 Am o fetita de un an si jumatate rezultând dintr-o relație neoficială. Ne-am despărțit cand fata avea 10 luni el de atunci ne-a mai cautat de două ori sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara! divort cu minori pavelroxana pavelroxana Sunt in proces de divort cu sotul meu , în urma casniciei au rezultat 2 copii . În urma unui ordin judecătoresc a fost obligat să părăsească ... (vezi toată discuția)