avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine trebuie sa întemeieze proces de judecată
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine trebuie sa întemeieze proces de judecată

Am o fetita de un an si jumatate rezultând dintr-o relație neoficială. Ne-am despărțit cand fata avea 10 luni el de atunci ne-a mai cautat de două ori sa o vada si atat. Vreau sa stiu cine trebuie să întemeieze proces de judecată?? Cu ce motiv?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:15, 7 Februarie 2019
In general cine se adreseaza instantei de judecata, se adreseaza cu un motiv.. deci daca vreti sa obtineti ceva de la cineva si acel cineva nu vrea sa va dea de bunavoie, va duceti la judecata sa cereti sa fie obligat sa va dea.
Dvs ce vreti ?
Formulați dvs acțiune, solicitând exercitarea autorității părintești de ambii părinți, stabilirea locuinței la domiciliul dvs, pensie de întreținere; luați legătura cu un avocat!
imi puteți recomanda un avocat din Slatina olt?
veti gasi pe net. Cautati Baroul Olt si apoi vedeti ce avocati sunt in Slatina. Mai bine ar fi sa incercati prin cunoastinte sa gasiti un avocat printr-o recomandare, avocat despre care sa aveti minime recomandari.
Puteți alege un avocat din lista consultanților, nu trebuie neapărat să fie din Slatina:

www.avocatnet.ro/Consultanti...

Dacă doriți din Slatina, intrați pe Tabloul avocaților din Baroul Olt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț fără acordul sotului Paula luciana Paula luciana Vreau sa știu dacă as putea divorța de soțul meu ,însă el nu este de acord....avem o fetița de 8 ani;el mai are 2 copii cu doua femei diferite;nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului din afara căsătoriei Laurapopescu56 Laurapopescu56 Am o fetita de un an si 6 luni a rezultat in urma unei relatii neoficial. La naștere fata a fost trecuta pe numele lui. Ne-am despărțit cand fata avea 10 ... (vezi toată discuția)