avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț fără acordul sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț fără acordul sotului

Vreau sa știu dacă as putea divorța de soțul meu ,însă el nu este de acord....avem o fetița de 8 ani;el mai are 2 copii cu doua femei diferite;nu ne mai înțelegem;este violent verbal;ma îmbolnăvește psihic modul lui de a gândi;ne amenință și pe mine și pe fără;eu as vrea sa plec cu fata de acasă,însă vrea ca ea sa-mi fie încredințata;va rig ajutați-ma
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:38, 11 Septembrie 2018
Mergeti la avocat ca sa vedeti cum sa procedati.
Va 5rebuie motive si sa le dovediti in instanta.
Dacă decizia este luată, desigur că puteți.
Formulați cerere de chemare în judecată, solicitând desfacerea căsătoriei, exercitarea autorității părintești în comun, stabilirea locuinței minorului la dvs, pensie de întreținere, etc.
Recomandabil ar fi ca avocatul dvs să se ocupe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil Andreea_cristina1989 Andreea_cristina1989 Buna ziua. Am un copil de 2 ani. Am plecat cu el de acasa acum 2 săptămâni din cauza soțului.nu ne mai întelegeam deloc. Multe certuri, bea mult, m a si ... (vezi toată discuția)
Întrebare plecare cu minorii de la domiciliu Zuzulina Zuzulina Daca plec cu copii in lipsa lui de acasa e nevoie de martor?Ma poate acuza de rapire?Vreau sa plec si sa nu las copii sa asite la niste scene urate trebuie ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Georgiana450033 Georgiana450033 Bună ziua, stau cu soțul la părinții lui, eu nu am o casă, mă pot duce la verișoara mea să stau cu copilul, dar taică-său nu e de acord, nu mi-l dă, ... (vezi toată discuția)