avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Întrebare plecare cu minorii de la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Întrebare plecare cu minorii de la domiciliu

Daca plec cu copii in lipsa lui de acasa e nevoie de martor?Ma poate acuza de rapire?Vreau sa plec si sa nu las copii sa asite la niste scene urate trebuie plecat in lipsa lui.Noi nu mai comunicam de cateva zile bune.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:58, 30 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Plecati si asta este.
Depuneti imediat cerere de divort si solicitare de ordin de protectie in instanta.
Plecați liniștită!
Dacă este violent solicitați un ordin de protecție; se judecă cu maximă celeritate, într-o săptămână îl aveți dacă invocați motive teminice și puteți face dovada celor învederate.

Totodată, formulați cerere de chemare în judecată, solicitând desfacerea căsătoriei, exercitarea autorității părintești în comun, stabilirea locuinței minorului la dvs, pensie de întreținere, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor lasat la unul din parinti pana se incepe procesul Zuzulina Zuzulina As vrea sa plec cu ambii copii minori chiar unul e sugar ,insa tatal vrea ca celalalt sa ramana la el.In cazul in care as pleca doar cu sugarul poate avea ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Georgiana450033 Georgiana450033 Bună ziua, stau cu soțul la părinții lui, eu nu am o casă, mă pot duce la verișoara mea să stau cu copilul, dar taică-său nu e de acord, nu mi-l dă, ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Andreea_cristina1989 Andreea_cristina1989 Buna ziua. Am un copil de 2 ani. Am plecat cu el de acasa acum 2 săptămâni din cauza soțului.nu ne mai întelegeam deloc. Multe certuri, bea mult, m a si ... (vezi toată discuția)