avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cadru militar rezervist
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cadru militar rezervist

Am fost : radiotelegrafist pe statii de putere mare, parasutist militar, radiotelegrafist de bord pe avionul An26 . Mi-am faramat sanatatea. Am demisionat la 14ani si 6 luni. Daca aveam 15 ani cotizare completa, o mai balaceam pentru pensionare, dar pentru 6 luni, nu pot. Asa mi s-a raspuns la centrul militar. Dar pentru ca am fost personal navigant,(6 luni la an ) e balbaita rau. Adica pt ca am demisionat , nu se mai calculeaza asa. Demisionat sau nu, tot am zburat, tot am dat cu fundul de pamant, in tot felul de parasutari , de zi si de noapte, cu toate echipamentele de lupta, si etc ! Tot am indeplinit misiuni pe An26. Deci cum e corect ? Daca demisionez, nu se mai calculeaza cele 6 luni? Am 53 ani, sunt cardiac, operat, cu stent pe artera. Varza !!! Si cu datorii in banca pentru stent , de 2000 eur, (sotia) Nu am servici, fara drepturi de la M.Ap.N, si cand incerc sa ma adresez forurilor militare, parca le bag mana in buzunar. Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: old_eagle , utilizator 15:07, 30 Iulie 2012
old_eagle a scris:

Am fost : radiotelegrafist pe statii de putere mare, parasutist militar, radiotelegrafist de bord pe avionul An26 . Mi-am faramat sanatatea. Am demisionat la 14ani si 6 luni. Daca aveam 15 ani cotizare completa, o mai balaceam pentru pensionare, dar pentru 6 luni, nu pot. Asa mi s-a raspuns la centrul militar. Dar pentru ca am fost personal navigant,(6 luni la an ) e balbaita rau. Adica pt ca am demisionat , nu se mai calculeaza asa. Demisionat sau nu, tot am zburat, tot am dat cu fundul de pamant, in tot felul de parasutari , de zi si de noapte, cu toate echipamentele de lupta, si etc ! Tot am indeplinit misiuni pe An26. Deci cum e corect ? Daca demisionez, nu se mai calculeaza cele 6 luni? Am 53 ani, sunt cardiac, operat, cu stent pe artera. Varza !!! Si cu datorii in banca pentru stent , de 2000 eur, (sotia) Nu am servici, fara drepturi de la M.Ap.N, si cand incerc sa ma adresez forurilor militare, parca le bag mana in buzunar. Ce trebuie sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta eder eder Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti care este limita de varsta in cazul meu in conditiile legii263/2010. Mentionez ca sunt pensionat ... (vezi toată discuția)
Pensie ContSters295438 ContSters295438 Cu deosebit respect, ma adresez dv. cu urmatoarea problema : Din septembrie 1978 pana in septembrie1980 am fost elev scoala militara. Din septembrie 1980 ... (vezi toată discuția)
Inversare funcție de încadrare ( m.ap.n - anul 1980) ContSters295438 ContSters295438 Am absolvit școala militară în august 1980 .În ordinea mediilor de absolvire, am fost încadrat pe funcție de personal aeronautic într-o unitate de ... (vezi toată discuția)