Am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca acum 6 luni.mi-a venit de la banca o instintare ca valoarea creditului de ramb pe luna aproape s-a dublat.Se poate asa ceva???
Pana la cat pot ei sa dubleze dobanda>???Si as dori si o baza legala
Mersiii .............................................
trebuie sa verificati in contractul de credit modul de calcul al dobanzii.
dobanzile in aceasta perioada sunt foarte mari astfel ca daca aveti o dobanda calculata dupa formula EURIBOR/BUBOR la 1,3,6 luni +marja bancii, e posibil ca suma lunara de rambursat sa creasca.
depinde de contractul de credit pe care l-ati semnat.
probabil ca ati semnat un contract cu dobanda variabila. In el se prevde posibilitatea bancii de a majora dobanda in functie de anumiti factori indicati acolo.
Da, asa e am semnat un contract cu dobanda variabila, dar nu este o baza legala pana unde se pot duce cu cresterea dobanzii?
Totusi s-a dublat intr-o perioada de 6 luni?
Este ceva de facut??
buna ziua, am facut in anul 2006 un credit la BCR pt un prieten, acesta avand obligatia sa plateasca rata in fiecare luna insa in ultimul an nu a mai avut posibilitatea sa plateasca acum au aparut recuperatorii de credite pe fir spunandumi ca creditul este dat spre vanzare lor si ca trebuie achitat, cum ar trebui sa procedez ca sa mai aman plata pana face prietenul meu rost de bani