avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu credit..............
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu credit..............

Am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca acum 6 luni.mi-a venit de la banca o instintare ca valoarea creditului de ramb pe luna aproape s-a dublat.Se poate asa ceva???
Pana la cat pot ei sa dubleze dobanda>???Si as dori si o baza legala
Mersiii .............................................
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:04, 22 Ianuarie 2009
creditul este luat de dumneavoastra sau sunteti garant?
este luat de mine pe numele meu
Daca creditul este luat de catre dumneavoastra, obligatia de plata a acestuia va apartine. Cred ca ar trebui sa vorbiti cu cei de la firma de recuperari si sa gasiti o modalitate cat mai acceptabila de a achita creditul. Dobanzile si penalitatile in acest caz sunt destul de mari....
Da, negociati cu ei, stabiliti o esalonare etc.
Intre timp, poate obtineti vreo recunoastere in scris de la prieten...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Modificare abuziva a dobanzi sevi32 sevi32 Buna ziua In 2007 am incheiat un contract de credit cu o banca. In 2011 observ ca rata s-a schimbat ma duc la banca si ei zic ca a crescut datorita ... (vezi toată discuția)
Act aditional oug 50/2010 florearoxana florearoxana am un credit ipotecar semnat in 2004 cu o dobanda curenta de 9.5%pe an si este variabila in functie de serviciul datoriei clientilor astfel : -9.5 % daca ... (vezi toată discuția)