avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA ca functionar public
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA ca functionar public

buna ziua!

m-ar interesa daca pot deschide PFA ca functionar public, necesar pentru un proiect UE....nu are legatura cu atributiile exercitate ca functionar public...
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lacramioara90 , utilizator 14:19, 1 August 2012
si inca un lucru....ma va afecta cumva in perioada de crestere a copilului faptul ca o sa castig bani din acest lucru, urmand sa-mi iau concediul pt cresterea copilului la inceputul anului 2013.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa funcționar public VASYLAS VASYLAS Dacă sunt angajat la stat, ca și funcționar public pot sa îmi deschid un pfa sau sunt în incompatibilitate/conflict de interes? (vezi toată discuția)
Imi pot suspenda raportul de serviciu pentru o perioada si sa lucrez la o societate privata? maria_mer maria_mer sunt functionar public, am o profesie care imi place, problema este ca am un salariu f. mic si nu ma mai pot descurca cu banii. Imi pot suspenda raportul de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public sasa25 sasa25 Buna ziua! Sotia mea este functionar public in cadrul Directiei pentru Agricultura. Conform ar 96 din Legea 161/2003 modificata, poate incheia un contract ... (vezi toată discuția)