avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte pt.eliberare carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte pt.eliberare carte identitate

buna ziua
azi am fost la evidenta populatiei pt schimbarea c.i. dar in loc de titlu de proprietate am dus contractul de construire si proces verbal de predare primire a locuintei in care mentioneaza titularul locuintei si a spus ca trebuie sa duc neaparat titlul de proprietate pe care nu il gasesc nicaieri .de ce nu sunt bune si actele mai sus mentionate ?
ce act sau certificat poate inlocui titlul de proprietate ?
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 20:53, 30 Iulie 2012
adeverinta de la Primarie
incercati cu un extras C.F.
Pe langa extrasul de carte funciara mai exista posibilitatea sa dati o declaratie pe propria raspundere care va fi insotita de nota de verificare a politistului de ordine publica din zona dvs., prin care se certifica existenta imobilului si faptul ca locuiti efectiv la adresa declarata.

Acesta este formularul, il puteti pune pe un format A4 si lista ca sa se vada ca stiti despre ce vorbiti (Anexa 14 din HG 1375/2006) sau il puteti descarca de aici:

[ link extern ]


ANEXA Nr.14
DATÃ ÎN FAŢA MEA,
___________________________
la data de ___________________
semnătura __________________



D E C L A R A Ţ I E

Subsemnatul(a)_____________________________________fiul(fiica ) lui ________ şi al ______________________ născut(ă) la data de ___________ în localitatea _______ posesor al actului de identitate seria_____nr._________declar că locuiesc efectiv în localitatea __________________ str. ____________________ nr.___ bloc ___ sc.____et.____ apt. ____ sector(judeţ), __________________ într-un imobil cu destinaţie de locuinţă.

Cele declarate mai sus pot fi confirmate de dl(d-na) _____________________ _____________, care locuieşte în ______________________________________


De asemenea, declar că mi-au fost aduse la cunoştinţă prevederile, potrivit cărora, falsul în declaraţii constituie infracţiune şi se pedepseşte conform dispoziţiilor Codului penal.


Data ____________ Semnătura_______________
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Imobilul este in oras? Daca da e bun contractul de construire insotit de procesul-verbal de receptie. Nu toate persoanele au primit titlu de proprietate (din acela verde) pentru apartamente. Contractul de construire ce spune, ca cineva se obliga sa construiasca un imobil. Procesul verbal de receptie ce spune? Ca s-a terminat constructia si proprietarul a primit locuinta. Si atunci de ce n-ar fi bune?
Daca e vorba de o locuinta la tara scoateti adeverinta de rol de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada domiciliului vyorel_ro vyorel_ro Conform legii evidentei populatiei (Ordonanţă de urgenţă nr. 97/2005 din 14/07/2005 Versiune actualizata la data de 30/07/2007 privind evidenţa, ... (vezi toată discuția)
Domiciliul in cartea de identitate - documentele cu care se poate face dovada adresei Ares-3 Ares-3 Dovada adresei de domiciliu se poate face cu unul din următoarele documente, prevăzute de legislaţia română în vigoare: 1.contractul de ... (vezi toată discuția)
Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat ... uncetatean uncetatean Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat fără acordul proprietarului?(nu e vorba de viza de flotant) .Având în vedere ca buletinul se ... (vezi toată discuția)