avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare

Buna ziua, am o problema de genul urmator: am fost restructurata anul trecut pe din cadrul unei unitati de stat pe diverse motive (lipsa Certificat ECDL, "incompetenta profesionala" si desfiintarea postului ulterior). In acea societate am lucrat din 2003 si pana in 2011, in aceasta perioada nu am fost promovata si nici propusa vreodata sa urmez vreun curs de specialitate in domeniul respectiv la fel ca si ceilalti colegi de-ai mei. In anul 2006 cand s-au facut promovari eu eram in crestere copil iar in 2008 cand am revenit mi s-a spus ca nu mai pot face nimic in acest sens pentru ca eu am fost in crestere copil si am pierdut atat cursurile cat si sansa de a promova pe o treapta superioara. Am actionat in instanta, am contestat decizia de concediere insa pe motivul desfiintarii postului meu hotararea este in defavoarea mea ca fiind definitiva. Au dat in decizia de concediere o serie de criterii dupa care s-a efectuat aceasta restructurare colectiva la care nu m-am incadrat (fiind si unic intretinator de familie) insa mi-au desfiintat totusi postul. Intrebarea mea este: exista vreo cale prin care as putea sa-mi recuperez locul de munca? Vreau sa actionez mai departe in instanta si nu mai stiu cum sa procedez. As avea nevoie de sfatul dumneavoastra in aceasta situatie (mi-ar trebui legislatia valabila care sa ma ajute in problema mea ). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediere car-men car-men Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Un salariat este concediat deoarece firma nu prea mai are de lucru iar el este unul dintre cei mai slabi. I se face ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate dupa concediu crestere copil ilinca_hanganu ilinca_hanganu Buna ziua! Sunt angajata la o societate pe postul de asistent manager,cu contract pe perioada nedeterminata,actualmente in concediu pt cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator declaratie rectificativa sorana-m sorana-m Buna ziua, lucrez intr-o institutie publica si in urma unui audit intern s-a constatat ca am avut salariul mai mare pe perioada ianuarie-noiembrie 2016, am ... (vezi toată discuția)