Buna ziua!
A incercat cineva sa descarce declaratiifiscale deja inregistrate , de pe site-ul anaf?Nu gasesc o declaratie 300 de anul trecut si am mai descarcat inainte de pe anaf copii dupa declaratii din sectiunea privat/ dosar fiscal.Acum imi apare mesajul ca descarcarea decaratiilor inregistrate deja s-mutat in sectiunea publica dar care este acea sectiune pt ca nu am reusit sa o gasesc.Stie cine ? Avetiun link? Multumesc anticipat.
am incercat si acum dar mesajul este "Vizualizarea declaratiilor a fost mutata in sectiunea publica a portalului ANAF."...so..care dumnezeului este ca am cautat de am inebunit pe site.A incercat cineva zilele acestea?
Am revenit cu raspunsul de la ANAF,poate mai are si altcineva aceasta problema.este din cauza faptului ca nu merge vizualizarea decat cu browserul internet explorer 7.
deschideti internet explorer ,apasati tasta F12si vi se vor deschide o fereastra in partea stanga jos .Selectati browser mode -internet explorert 7 si document mode -internet explorer 7 standard.trebuie facuta aceasta operatiune de fiecare data:(