a aparut reclama aia si imi provoaca niste neplaceri:
- cand vreau sa urmaresc subiectul pe urmatoarea pagina, in loc sa deschida pagina apare reclama
- cand vreau sa folosesc optiunea "nu vreau sa mai urmaresc subiectul" se intampla la fel
sunt ceva probleme sau doar mie mi se intampla asa ceva?
Imi cer scuze ca n-am fost eu mai explicit cand am vorbit de browser. Nu e o rusine ca nu stiati ce inseamna. Nici eu nu stiu multe lucruri si mi-am format un obicei din a intreba direct ce inseamna ele, atunci cand ma lovesc de conceptele in cauza intr-o discutie.
Maine vedem exact care e problema felului de browser folosit de dvs.
La acelasi tip de browser ( l-am schimbat in locul Mozilla, intrucat in acest browser nu figurau ca citite mesajele citite, ca sa ma exprim asa) Internet Explorer 7, atunci cand vreau sa derulez un topic cu mai multe pagini, cand apas pe cifrele de jos mi se deschide o alta fereastra de explorer cu nu mai stiu ce reclama. Pot apasa doar pe cifrele de derulare al topicului ( sau chiar forumului) din partea de sus...
Probleme logare
swamerra
Am observat ca, de fiecare data cand deschid avocatnet.ro apar logata desi am dat \"iesire cont\".Pe calculatorul de acasa e OK dar la servici e agasant, poate ... (vezi toată discuția)