avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Reclama "internet banking" ma incurca
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Reclama "internet banking" ma incurca

a aparut reclama aia si imi provoaca niste neplaceri:
- cand vreau sa urmaresc subiectul pe urmatoarea pagina, in loc sa deschida pagina apare reclama
- cand vreau sa folosesc optiunea "nu vreau sa mai urmaresc subiectul" se intampla la fel
sunt ceva probleme sau doar mie mi se intampla asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 16:29, 6 Mai 2009
Ce browser folositi? Noi am testat respectivul spatiu publicitar pe mai multe computere si nu avem problema respectiva.

Ar fi deci util sa ne spuneti ce browser folositi si daca se mai intampla aceasta problema si in alte zone ale siteului.

Multumesc.
mai intai a trebuit sa ma documentez sa aflu ce este un "browser":sorry: aveti voie sa radeti de mine:((

Folosesc Microsoft Internet Explorer 7
Imi cer scuze ca n-am fost eu mai explicit cand am vorbit de browser. Nu e o rusine ca nu stiati ce inseamna. Nici eu nu stiu multe lucruri si mi-am format un obicei din a intreba direct ce inseamna ele, atunci cand ma lovesc de conceptele in cauza intr-o discutie.

Maine vedem exact care e problema felului de browser folosit de dvs.

O seara placuta.
La acelasi tip de browser ( l-am schimbat in locul Mozilla, intrucat in acest browser nu figurau ca citite mesajele citite, ca sa ma exprim asa) Internet Explorer 7, atunci cand vreau sa derulez un topic cu mai multe pagini, cand apas pe cifrele de jos mi se deschide o alta fereastra de explorer cu nu mai stiu ce reclama. Pot apasa doar pe cifrele de derulare al topicului ( sau chiar forumului) din partea de sus...
Acum ar trebui sa fie totul ok. S-a rezolvat problema?

Alte discuții în legătură

Probleme logare swamerra swamerra Am observat ca, de fiecare data cand deschid avocatnet.ro apar logata desi am dat \"iesire cont\".Pe calculatorul de acasa e OK dar la servici e agasant, poate ... (vezi toată discuția)
Topic citit Gabriela Mihai Gabriela Mihai Inainte, daca citeam un topic arata citit. Acum este tot galben si ma deruteaza. (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)