avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte ccc

Buna ziua!!am si eu o intrebare!am facut dosarul pt ccc mi-a fost aprobata cererea,am primit decizia dar intre timp m-am casatorit si mi-am schimbat numele..asadar,in cat timp trebuie sa anunt modificarea datelor si unde pot face asta!va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 17:55, 30 Iulie 2012
La angajator aveti obligatia sa depuneti o copie dupa cartea de identitate. Se vor opera in REVISAL noile date de identitate.Va recomand sa depuneti o copie si la primaria unde ati depus dosarul pentru indemnizatie CCC. Nu este stipulat un termen de depunere ,dar e bine cat mai curand posibil.
am plecat in ccc din somaj.trebuie sa duc la ajofm?
Da, depuneti la somaj o copie de pe CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lua somaj dupa cic? florin96 florin96 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Dupa Concediu de ingrijire copil se poate intra in somaj in caz ca societatea la care ai lucrat a dat ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume casatorie BARBU ANA BARBU ANA Buna ziua, Se face act aditional la contractul de munca daca o salariata in urma casatoriei si-a schimbat numele si implicit si datele din cartea de ... (vezi toată discuția)
Somaj madimadi madimadi Buna ziua ,am lucrat la o firma pana in noiembrie 2007 cand am ramas in ccc pana in 10-11-2009,perioada in care firma a fost vanduta eu neavand posibilitatea ... (vezi toată discuția)