avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

Buna ziua,
Sunt in perioada de preaviz si m-am imbolnavit.As vrea sa stiu daca perioada de preaviz se prelungeste cu durata concediului medical.
Va multunesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 30 Iulie 2012
In situatia in care in perioada de preaviz contractul individual de munca este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzator.
In speta, durata preavizului se va prelungi cu durata concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz, concediu medical Utilizator0607 Utilizator0607 Buna ziua! Imi puteti spune va rog, daca cineva e in preaviz la care nu se necesita prezenta la serviciu si intra in concediu medical, preavizul se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz lauriancului lauriancului Am intrat in preaviz prin depunerea demisiei dar m-am imbolnavit de gripa asta si chiar am avut febra si am concediu medical .problema mea este daca nu o sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul preavizului biancaclaudia biancaclaudia Buna ziua, In acest moment sunt in preaviz pana in 31.10.2016 si as vrea sa stiu daca imi iau concediu medical mi se prelungeste preavizul? (vezi toată discuția)