avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna seara,
Daca angajatorul nu imi accepta demisia la zi pot sa ma angajez la alta firma si sa nu mai merg la vechiul loc de munca .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 30 Iulie 2012
Da, se poate sa incheiati un nou c.i.m. cu un alt angajator .. posibil ca la vechiul angajator , c.i.m. va inceta disciplinar pentru absente nemotivate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz incetare cim cu acordul partilor pop1234 pop1234 Am depus cu o saptamana in urma o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor incepand cu data de astazi mentionand ca ma voi angaja la o alta firma, insa ... (vezi toată discuția)
Nerespectare preaviz mirela virtosu mirela virtosu Buna ziua, Daca astazi mi-am depus cererea de demisie si angajatorul a stabilit o perioada de preaviz pana pe data de 08.09.2015 inclusiv iar eu ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Revenirea din cic și demisia tdiana21 tdiana21 Buna seara !Momentan sunt in CIC. Pentru a beneficia de stimulentul de inserție, ar trebui sa ma întorc la serviciu din 10 mai, doar ca mi-am găsit un alt ... (vezi toată discuția)