avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tranformare PFA in SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tranformare PFA in SRL

Am un PFA bazat pe activitati fotografice, intentionez sa deschid un studio foto, servicii foto si ceva vanzare de cadouri (nu doar produse de specialitate), intrebarea mea e Pot sa desfasor activitatea de vanzare pe PFA sau trebuie convertit in SRL ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:14, 31 Iulie 2012
Nu se poate.
ce anume nu se poate ? sa functionez asa sau sa transform PFA in SRL ?
Sa transformati PFA in SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea presta servicii foto? doar daca sunt firma sau se poate si freelance? Bogdanovici24 Bogdanovici24 Buna seara.In primul rand as vrea sa mentionez ca sunt student si de curand m-am apucat de studiat elemente legate de editari foto si as dori sa incep o ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa activitati fotografice - e necesara calificarea? leinad20 leinad20 Buna seara! Vreau sa infiintez un PFA, dar nu prea am inteles multe despre procedura, acte necesare, etc. Pe forum am gasit mai multe raspunsuri, dar diferite, ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)