avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... amenda constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

amenda constructie fara autorizatie

buna ziua,
sunt intr-o mare dilema, doamna care mi-a facut proiectul pentru constructie pivnita nu mi-a zis ca trebuie sa fac si toposi cadastru, eu am obtinut toate avizele inafara de cele 2.
problema e ca nu-mi da autorizatia de constructie daca nu am si topo si cadastru.
am facut deja o groapa de dimensiunea beciului si nu mai pot astepta pana sa-mi dea avizul de l topo.
care este amenda pt constructie fara autorizatie?
mentionez ca vreau sa fac un beci de 2/5 metri la cota de -1,7 metri..
Cel mai recent răspuns: Mihaela Verdes , Evaluator 19:21, 30 Iulie 2012
Mergeti la cei care v-au eliberat certificatul de urbanism si cereti o prelungire necesara pentru a face ridicarea topo .Nu puteati sa incepeti constructia daca nu aveati autorizatia.Avizele obtinute sunt pentru eliberarea autorizatiei si nu pentru inceperea lucrarilor.
am inteles, doar ca nu este vb de expirarea C.U. ci timpul mare in care se va elibera topo cu cadastru, restul toate le am si inca la topo nu au venit inca la masuratori, deci inca 2 luni de asteptare cu toate ca doresc sa achit taxa de urgenta.
nu imi mai pot permite sa astept, mi se termina concediul si nu mai am nici meseriasi.
imi mai permit maxim 10 zile, ce pot face in acest sens?
Mergeti la primarie si vorbiti cu cei care va elibereaza autorizatia de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unificare loturi de teren floristiclete floristiclete Sunt proprietara a 4 loturi de teren intravilane neuniforme care sunt lipite unul de altul. Deschiderea este de 15 metri pe trei din aceste loturi (care sunt ... (vezi toată discuția)
Acord vecin vioneica43 vioneica43 BUNA ZIUA, DETIN UN TEREN DE 1000 DE METRI IN POIANA BRASOV PTR CARE AM OBTINUT UN CERTIFICAT DE URBANISM PTR CONSTRUCTIA UNEI VILE. IN CERTIFICAT SE ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)