Buna seara, am si eu o mica nelamurire la care respectuos va rog sa imi oferiti o solutie.
Sunt casatorita de aproape 7 ani cu un cetatean strain.Am cumparat impreuna un teren care a fost achizitionat pe numele meu intrucat cetatenii straini nu au dreptul de a detine teren in Ro( cel putin asa ni s-a spus ).Terenul a fost achizitionat cu banii sotului meu proveniti din vanzarea in timpul casatoriei a unui apartament pe care el il detinea dinainte de a ne casatori. Ulterior am construit o casa impreuna, casa care este tot pe numele meu. Acum sotul meu doreste sa trecem casa pe numele lui..Intrebarea mea este:daca fac acest lucru, trec casa pe numele lui, imi pierd vreun drept , ma dezavantajeaza cu ceva? Sau este o simpla formalitate care nu ar avea un alt efect decat de a-i face ego-ul sa se simta bine?..Va multumesc anticipat!Cu stima,
Intrebare partaj .
luptator
Situatia este in felul urmator ; sotia a plecat de acasa la mama ei sub pretextul ca are nevoie de ajutor in cresterea copilului....au trecut 2 ani timp in ... (vezi toată discuția)