avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua un pic de ajutor cazier.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua un pic de ajutor cazier.

Buna ziua , sunt condamnat pe 3 ani art 71 alin 2 penal , art 81 cod penal art 71 alin 5 cod penal cu 82 cod penal , condamnat sub supraveghere . Eu in momentul de fata lucrez sa reusesc sa restitui bani pentru oameni . Dar intrebarea mea este daca acest caz se inscrie in cazierul judiciar , pentru ca atunci daca aici unde lucrezz nu o sa mai am de lucru nu pot sa merg nici unde sa mai muncesc cu cazier patat va rog frumos un raspuns si un sfta daca se poate .Si daca este patat cazierul ce pot sa fac in situatia asta nu vreau sa raman fara loc de munca .Va multumesc si astept rsapunsuri si sfaturile vostre .
Cel mai recent răspuns: ati24 , utilizator 21:45, 30 Iulie 2012
Condamnarea dvs este inscrisa in cazierul judiciar.
Tot ce puteti face este sa nu comiteti alte infractiuni si sa asteptati expirarea termenului de incercare pentru a fi reabilitat.
Deci doar dupa cei 5 ani se poate reabilita ? Si in ce consta reabilitarea?
Reabilitarea face sa inceteze decaderile si interdictiile, precum si incapacitatile rezultate din condamnare.
Ca sa intelegeti ,dupa reabilitare fapta nu va mai apare in cazier .
Am inteles acuma si de ex in timp de 5 ani de zile nu pot sa merg la munca ca nu ma ia nimeni cu cazier?
Puteti sa munciti unde doriti.

Alte discuții în legătură

Cazier "curat"/reabilitare de drept jonnyparai jonnyparai Buna ziua, mi-am eliberat certificatul de cazier judiciar si pe acesta imi apare ca sunt inscris in cazierul judiciar cu urmatoarele date, citez: \\" 1. ... (vezi toată discuția)
Pot solicita reabilitarea? amales amales BUNA SEARA UN PRITEN A FOST CONDAMNAT IN ANUL 2010 art 209 o pedeapsă de 3 ani inchisoare cu susp. cond. prev. de art. 81, 71 al.5, art. 82 Cod penal; asa ... (vezi toată discuția)
Condamnare art 181 alin 1 cp popem popem Buna ziua Fiul meu a fost condamnat la doua luni inchisoare in baza art 181 alin 1 cp , cu aplicarea ... (vezi toată discuția)