avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulari
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulari

O Carete funciare veche cu 2 imobile, avand cota parte fiecare si imprejmuite, un imobil are casa, iar celalalt este o parcela de arabil. Este legal intocmita o adeverinta in vederea intabularii, fiind eliberata in doua locatii: - prima fraza specifica ca are casa in registrul agricol, - iar a doua fraza ca nu are casa pe portiunea sa de proprietate? Aceasta adeverinta reprezinta doua imobile care apartin faptic din 2 CF diferite, iar casa specificata din registrul agricol a mai fost intabulata anterior in mod fals pe portiunea de proprietate fara casa. Se poate interpreta aceasta adeverinta ca dintr-un imobil s-a dezlipit o parcela? Adica aceea fara casa. Ulterior se intocmeste Certificat de Mostenitor Suplimentar cu suprapunere peste dreptul meu de proprietate conform L 18/1991. S-a reusit aceasta suprapunere fiinca BCF nu mi-a intabulat actele mele de proprietate pe CF Veche.

Alte discuții în legătură

Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)
Rectificare cf Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Intr-o CFN s-a intabulat un imobil in baza documentatiei tehnice, a Titlui de Proprietate si a unui Certificat de mostenitor In favoarea nepotului. Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Registru agricol ady09 ady09 ce trebuie sa faci pentru a inscrie in registrul agricol o cladire construita inainte de 2000 fara autorizatie de constructie? (vezi toată discuția)