avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura scos din tara minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura scos din tara minori

as dorii sa va mai intreb cum as putea obtine o procura pentru a putea sa scot copii din tara (mentionez ca am doua fete cea mare 4 ani si 6 luni iar cea mica 1 an si 6 luni) atata timp cat tatal fetelor ca sa imi faca rau nu o sa imi dea semnatura lui...el nu e in stare sa dea o semnatura ca sa imi intre pensia alimentara pe card da pai sa imi dea semnatura sa pot scoate fetele din tara.
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ingerasu_nimanui , utilizator 10:56, 1 August 2012
Sa intelegem ca exercitati autoritatea parinteasca impreuna cu sotul (ati divortat dupa 1 octombrie 2011)? Pentru ca daca este asa nu puteti iesi din tara fara acordul dumnealui.
Poate daca il intrebati (ati spus tatal fetelor nu o sa imi dea semnatura) o sa fie de acord.

Doriti sa va stabiliti in alta tara sau sa mergeti doar in excursie?
am divortat de doua luni...il cunosc prea bine ca nu va fi de acord doar ca sa imi faca mie rau...deocamdata doar in excursie cu fetele...pe viitor cine stie
Incercati cu bunicii fetelor, poate au influenta pozitiva si il lamuresc ca acea excursie nu este doar pentru distractia dvs.; din pacate fara acordul dumnealui nu puteti pleca :(
dar daca as vrea sa plec cu fetele si sa ma stabilesc in strainatate??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procură copil minor Maria Bălășoiu Maria Bălășoiu Bună ziua,sunt divorțată din 2015 prin notar,am fata la mine,cu domiciliul stabil la mine, tatăl doar dreptul la vizită, aș dori să știu dacă aș ... (vezi toată discuția)
Bună, sunt divorțată din anul 2014 și am doua fete de 16 ... Maria 86 Maria 86 Bună, sunt divorțată din anul 2014 și am doua fete de 16 și cea mica 6 ani.. Când am divorțat eram însărcinată.. Cea mare este în grija mea și cea ... (vezi toată discuția)
Refuz pasaport minor biancacriss biancacriss buna ziua. am un baiat de 9 ani rezultat di concubinaj, tatal ii plateste doar pensia alimentara,in rest nu contribuie cu nimc nici nu l-a vzitat de 6 ani ... (vezi toată discuția)