avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Numarul de zecimale permis pt. cantarirea alimentelor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Numarul de zecimale permis pt. cantarirea alimentelor

Buna ziua,

Va rog sa-mi dati informatii referitoare la legislatia care reglementeaza numarul de zecimale permis pentru cantarirea produselor alimentare, supuse vanzarii de catre comercianti. Constatam ca sunt comercianti care utilizeaza cantare clasice sau electronice iar nr. de zecimale programat pentru cantarele electronice difera (intre doua si trei).

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Preturi de vanzare in activitatea de comert cu amanuntul virtual si in magazin calsic vlasceanuanca vlasceanuanca Pot sa am preturi de vanzare diferite in magazinul on-line si in magazinul de vanzare cu amanuntul clasic? Reducerile de preturi din cataloagele de promovare ... (vezi toată discuția)
Legea 321/2009 18bubu 18bubu buna ziua !stie cineva legea 321/2009 se aplica si contractelor castigate la licitatie? adica am avut o licitatie am castigat este vorba de produse alimentare ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati patriciageorgescu patriciageorgescu Buna ziua, Imi poate spune cineva ce pasi trebuie sa urmez pentru a autoriza o cantina - codul CAEN 5629 si servicii de cazare pentru muncitori sezonieri ( ... (vezi toată discuția)