Buna ziua,am si eu o urgenta si v-as ruga sa-mi raspundeti cat se poate de repede.in anul 2008 am facut un credit auto cu brd-ul in care am platit timp de 3 ani de zile rata de 500 ron.in anul 2010 am avut niste probleme personale..nu am platit 3 luni si au vrut sa-mi i-a masina insa fiind angajat am fost de acord sa-mi faca proprire din salariu pana la 300 ron rata lunara.in 2011 am fost dat afara de la locul de munca..unde pe o perioada de 4-5 luni.am lucrat la negru unde am putut plati eu cei 300 ron.apoi nu am mai gasit de munk si am ramas iar in urma.cu 5 luni de 300 ron.astazi am primit un plic de executare silita toata suma care o mai am de platit la masina 280 de mil.plus cheltuieli judecatoresti ajungand la 330 de mil.in prezent nu lucrez cu carte de munca insa as putea plati in continuare suma de 500 ron..in fiecare luna..masina acum nu mai este pe numele meu este pe societate iar pe societatea respectiva este sotia mea trecuta cu acte in regula ca asociat unic si eu ca administrator.in acte masina apartine firmei care face taximetrie .respectiv firma mea si a sotiei.nu avem alte bunuri sau imobile pe numele nostru.in acest caz cum pot ajunge la o intelegere sau daca se mai poate face ceva?va rog sa-mi raspundeti cat se poate de urgent.
Executare silita??
bob02008
Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)