avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AM VANDUT SOCIETATEA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AM VANDUT SOCIETATEA

AM FOST ASOCIAT SI ADMINISTRATOR INTR O SC....SRL,AM VANDUT SOCIETATEA CU TOT CU AFACEREA CE O DESFASURA.STIU K NOUL ADMINISTRATOR ARE O MULTIME DE DATORII+CREDITE NEACHITATE.
MA AFECTEAZA PE MINE IN VREUN FEL? MAI ALES K SEDIUL ESTE TOT LA MINE ACASA?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 21:28, 13 Ianuarie 2009
In principiu, nu.
Importante sunt clauzele cesiunii pe care ati facut-o.A preluat-o cu datorii de la dvs. si cand?
In eventualitatea unei proceduri de insolventa in 3 ani de la "vanzare" ar putea ajunge si la dvs.

Cu privire la sediu, nu ar trebui sa aveti probleme. Presupun ca aveti un contract cu el, comodat sau inchiriere, in ambele situatii sunteti proprietar...el/societatea are doar folosinta.

av. Ileana Schwarz
AM VANDUT SOCIETATEA FARA DATORII, CU ACTELE LA ZI
Atunci puteti sta linistit.
Avocatul....vede probleme...asta nu inseamna ca trebuie sa le si aveti!
av. Ileana Schwarz
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2009
Ileana Schwarz, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social csllngy csllngy Poate sa-mi spuna si mie cineva ce implica faptul daca las pe cineva sa-si faca firma la adresa mea? Ce obligatii am eu? pot fi eu tras la raspundere pt ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru fostul proprietar? Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu in luna decembrie am cumparat o societate ce avea ca aport la capitalul social un imobil. Notarul a trimis pentru inscriere la cartea funciara ,actul ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! cesionare firma ! algora algora Cum spuneam si ieri, anul trecut am cesionat o firma cu mai multe credite la banci , nu datorii. Totul era la zi pana in momentul cesionarii. Noii asociati au ... (vezi toată discuția)